tirsdag 7. desember 2010

Mediahuset Nova Firmas?

Mediahuset Nova Firmasøk
(http://ping.fm/pfYNk)

Tjenester

Firmasøk inneholder ca 400.000 norske bedrifter, fordelt på 1700 byer. Våre annonser omfatter alt fra aksjeselskap til enkeltmanns foretak og offentlige virksomheter. Det mest populære annonse typene i vårt firmasøk er: annonsører med logo og søkeord Eksempelvis (lillehammer + By) og gratisannonser. Betalende annonsører har mer informasjon og synlighet på sin infoside og i søkeresultatet.

Kvalitetssikret innhold

Mediahuset Nova er opptatt av kvalitet og relevanse, både for annonsører og brukere. Alle annonser går derfor igjennom en grundig kvalitetssjekk av redaksjonen. De vurderer innholdet opp mot våre retningslinjer for annonsering. Slik sikrer vi at våre kunder får mest igjen for sin investering, og at våre brukere skal finne det de trenger.

Vi hjelper deg

Telefonkatalogen.biz gjør din bedrift tilgjengelig på mange av de største nettsidene på Internett. Vi er en firma katalog der brukere enkelt finner varer og tjenester. Når du profilerer deg hos Telefonkatalogen.biz treffer du relevante marked og målgrupper, samtidig som du profilerer deg mot personer i kjøpsmodus! Ta kontakt allerede idag.

http://ping.fm/dOuNg

Ingen kommentarer: