onsdag 13. juli 2011

Mediahuset Nova - bedre produkt

Mediahuset Nova har brukt tidligere klager til noe positivt, et bedre produkt og utvidet kundeservice gjør kundene fornøyde.
Mediahuset Novas Telefonkatalogen.biz har brukt fordums kritikk til å utvikle sine tjenester og produkt til konkurransedyktige priser kan en absolutt ikke klage på.
En kvalitetsgaranti som inneholder blant annet pengene tilbake garanti og svargaranti innebærer at dersom du finner en oppføring som er like bred på internett til samme pris eller lavere pris refunderer de mellomlegget til deg. Dette forutsetter at andre linker holder like høy kvalitet.
Telefonkatalogen.biz garanterer at de til enhver tid vil fortsette å tilby en markedsføring som plasserer bedriften eller organisasjonen din på de mest relevante markedsplassene i Norge. Oppføringen din på Internett kommer alltid ut innen en time etter at avtalen er godkjent av deg, og du får tilsendt brukernavn og passord til egen bruker side som gir deg full kontroll over egen oppføring. Dersom du er lei av svindlere som sier at de legger deg på internett uten å gjøre dette vet du hvilken aktør som gir deg de beste forutsetninger for profesjonell tilgjengelighet på internett. Mediahuset Nova AS er nå et første valg for flere tusentalls bedrifter i Norge.
Mediahuset Nova stiller nå med lengst åpningstider hvor du kan nå kundeservice på mail alle hverdager fra klokken 09.00 til 21.00.

Mediahuset Nova AS Bedrift

Vennlig hilsen fra
Mediahuset Nova AS

Ingen kommentarer: