torsdag 7. juli 2011

Svindel Mediahuset Nova AS - Svindel

Mediahuset Novas Telefonkatalogen.biz bruker toppnivådomenet for Internett som er reservert for handel og forretningsliv. De gir deg bred nettdekning til de beste prisene.

Tidligere klager fra konkurrenter som har reagert på lave priser gjøres til skamme når Mediehuset Nova vokser seg stadig større med sine solide tjenester. Katalograbransjen er en grumsete bransje der kundene ofte har utfordringer på grunn av for mange aktører. Mediahuset Nova AS har eksistert siden 2004 men har først fått fart på tingene etter desember 2009. Selskapet har vendt klager til skryt og gått til å bli 4. størst i katalogbransjen. Produktet de tilbyr sine kunder utvikles stadig vekk til det bedre, og gir landsdekkende nettdekning på de mest seriøse og mest brukte nettsidene folk surfer på.

Når du profilerer deg i telefonkatalogen.biz, treffer du relevante målgrupper, samtidig som du profilerer deg mot personer i kjøpsmodus eller som trenger din organisasjons tjenester.

Med gode og relevante søkeord på deres oppføring er det flere som finner dere raskere, om de søker både med enkeltord, eller setninger som de fleste bruker å gjøre på søkemotorer. På telefonkatalogen.biz sine sider kan du få tips om effektiv søking, og trenger du hjelp med gode søkeord kan du kontakte Mediahuset Novas kundeservice:
http://ping.fm/Gvw1X

Ingen kommentarer: