onsdag 29. juni 2016

Ungdomsjobb i Sverige för universitetsstudenter

Problemet med ungdomsarbetslösheten är stor runt om i världen. I Sverige just nu är ungdomsarbetslösheten drygt 20% och jämfört med EU: s genomsnitt är det faktiskt högre. Sverige gör nu en hel del för att ge möjligheter till sysselsättning för unga människor. Företag som My Academy har trätt in för att hjälpa till med att tillhandahålla deltidsjobb för ungdomar. Med alla dessa ansträngningar förändras saker och ting till det bättre. På My Academy, kan du arbeta deltid som studietränare inom olika specialområden. Här kan du göra en bra avkastning och du behöver inte kämpa längre för att få ett kvalitetsarbete.

Vilken typ av jobb kan du få på företaget?

De jobb som My Academy erbjuder är en deltid i huvudsak. Läxföretaget vill vara en del av lösningen genom att erbjuda unika arbetstillfällen för ungdomar. I många år har My Academy anställt och utbildat studenter som i sin tur har arbetat deltidsjobb som elevtränare. Som tränare på företaget, kommer du att ha följande roller:
Din största roll kommer att vara att hjälpa elever med läxor i ett brett spektrum av ämnen
Det finns ett mentorskapsprogram på My Academy så du måste vara en del av det
Företaget undervisar och hjälper eleverna att lära sig unik studieteknik
Tränarna kommer att motivera elever och vara deras förebilder
I slutändan måste du se till att målet är att påverka elevernas studier på ett positivt sätt

Varför anställer My Academy bara ungdomar?

Beslutet att anställa endast ungdomar på My Academy har inspirerats av många skäl. Följande är några av dessa viktiga faktorer:
Bra attityd - My Academy tror att människor som är unga alltid visar en bra attityd. Detta är en bra egenskap i dessa jobb eftersom det bidrar till att uppnå full produktivitet.
Förebilder - det finns ingen tvekan om att unga universitetsstudenter kan vara idealiska förebilder för eleverna i lägre utbildningsnivåer. Detta kommer även att se till att effekterna av läxträning är så effektiv som möjligt.
Tid - My Academy noterar också att ungdomar på universitet alltid kommer att ha tillräckligt med tid för att vara en del av sina lärarjobb på deltid. Detta garanterar att det är en kontinuerlig process av tjänster som leverans.
Bildbara - ditt folk runt om i landet är också bildbara. De kan lätt lära sig och bli ganska skickliga på flera saker, bland annat undervisning och studieträning.

Om du vill tjäna pengar och få ett jobb som svarar mot ungdomsarbetslöshetsfrågan i Sverige, är My Academy platsen för dig. Du kan få mer information på bolagets jobbwebbplats när du vill.

Ingen kommentarer: